Καλοκαίρι Στο Νότο

Extras => Motel => : Sarantis4ever October 15, 2007, 12:15:45 PM

: Σαράντης Κρεμηζάκης - Ο Χαμαιλέοντας της ποπ σκηνής
: Sarantis4ever October 15, 2007, 12:15:45 PM
http://www.youtube.com/watch?v=NRaiUzaK26E
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών το
: meletios October 15, 2007, 12:33:51 PM
xaxaxaxa :lol5: :lol5: :lol5:
Poios einai pali aytos ??? :hehehe: :hehehe: :hehehe:
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών του
: KATERINIW October 15, 2007, 12:38:26 PM
KALA DEN KSEREIS TON SARANTH ???????????????????????????????????????????????????????


 :lol5: :lol5:
MA POU ZEIS ????????????????????????????? :hehehe:
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών το
: meletios October 15, 2007, 01:06:24 PM
Signwmh signwmh den etyxe !!!! :lol5:
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών το
: praedox October 15, 2007, 06:21:22 PM
http://www.youtube.com/v/bnPSkJL958Y

G*matos einai !!! :hehehe:
: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών
: Sarantis4ever October 16, 2007, 08:29:16 AM
(http://i24.tinypic.com/14vpo9h.jpg)

Τελευταία Νέα για τον Σαράντη – Η Επόμενη μέρα, με ξυρισμένο κεφάλι και περούκες όλων των ειδών από ξανθιές μέχρι και μελαχρινές.

(http://i22.tinypic.com/25kray1.jpg)

Λοιπόν, σύμφωνα με φίλους ο Σαράντης ήταν να πάει στο So you think you can dance μέρος δεύτερο αλλά ο λόγος που δεν θα κάνει κι εκεί την εμφάνισή του είναι επειδή πλέον δεν έχει καθόλου μαλλιά και κυκλοφορεί με περούκες, μια από αυτές είναι μια ξανθιά με φυσικό μαλλί από την Αγγλία.

(http://i22.tinypic.com/25kray1.jpg)

Πάντως, ο λόγος για την κατάθλιψη είναι για το Μαιμουδάκι κι όχι για αυτό που λένε ότι μετά από τα reality παιχνίδια έχεις ψυχολογικά γιατί ο κόσμος σε ξεχνάει, μπούρδες ο κόσμος δεν θα ξεχάσει τον Σαράντη κρεμμυζάκη - κρεμηζάκη. Ο Σαράντης – ο Χαμαιλέοντας της ποπ μουσικής θα κάνει την εμφανισή του στο τηλεπαιχνίδι Ταυτότητα με τον Μίλτο μακρίδη, εκεί θα τον δούμε ίσως από τις τελευταίες φορές φέτος αφού το γύρισμα του τηλεπαιχνιδιού identity έχει γίνει πριν καιρό, άραγε ο Μίλτος Μακρίδης τι άποψη θα έχει για όλο αυτό το θέμα, πάντως αναρωτιέμαι ποιος θα βγάλει τον Σαράντη μετά από το κόψιμο των μαλλιλων του, μιας και είπα κόψιμο η πέσιμο μαλλιών θυμίθηκα και μια παλιά φωτογραφία που τα έχει κόψει λόγω στρατιωτικής θητείας.


Άραγε τα μαλλιά του Σαράντη να πολούνται σε κάποια δημοπρασία? Που να βρίσκονται? Μήπως τα έχει φτιάξει σε περούκα? Πάντως αν έβλεπα τον Σαράντη από κοντά το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να δω αν έχει μαλλιά.
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών του
: ViveCuervO October 16, 2007, 12:03:46 PM
 :pray:   proskinao ...
: Σαράντης - ο Χαμαιλέοντας της ποπ - καταρέει από θλίψη??
: Sarantis4ever October 16, 2007, 12:04:52 PM
SARANTIS - LEAVE ME ALONE!!!

(http://i22.tinypic.com/2vmu23s.jpg)

Αφήστε τον Σαράντη στην υσιχία του!!! Αφήστε τον!!! Αυτή λοιπόν είναι μια από τις φωτογραφίες που βρήκα στο διαδύκτιο και κάτι μου λέει ότι θα κάνει και τηλεοπτική εμφάνιση για να μιλήσει για το πρόβλημα του που περνάει αυτό τον καιρό και είναι δύσκολες στιγμές, αλλάζει τα μαλλιά του και όχι τα μυαλά του που κάποιοι θέλουν και πολύ σύντομα θα κάνει δυναμικό come back για να μας τραγουδίσει το Πες Μου και σε ρεμιξ παρακαλώ και θα έχει μεγάλη επιτυχία, πάντως ψωμί πέρνετε από τον Σαράντη και κυρίος οι δημοσιογράφοι που ασχολήστε μαζί του Συνέχεια!!! Συνέχεια!!! και συνέχεια!!!! Και όλο λέτε μπούρδες επιτέλους χωρίς κανένα νόημα!!!! όχι πείτε μου γιατί τόσο πόλεμος για ένα παιδί που προσπαθεί!!!

(http://i24.tinypic.com/2isjuag.jpg)


Ο Σαράντης είναι γνωστός μέσα από τα μέντια οπότε δεν έχει ανάγκη ένα φόρουμ για να ακουστεί και να γίνει ολόκληρο θέμα αν πας στο youtube.com θα βρεις το ένα τρίτο από τις συνεντευξείς του που έχει, είμαι σίγουρος πως όλοι εσείς έχετε ψιχολογικά αλλά ότι κι αν κάνετε σημασία δεν σας δίνουμε γιατί είσται κακοί και αποτυχημένοι και ποτέ δεν θα φτάσετε εκεί που είναι στην κορυφή της δημοσιότητας, αλλά μπορεί να έχει πέσει λίγο όμως δεν θα είναι για πολλή καιρό θα ξαναεπιστρέψει, θα ξανάρθει και θα είναι πάλι ο ίδιος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε, Σαράντη σε αγαπάμε μην στεναχωριέσαι και αν δεν έχεις μαλλιά θα ξαναβγούν, πάντως όλα τα σχολεία θα βάλουμε τα τραγούδια σου στην χοροεσπερίδα και θα είναι σαν να είσαι μαζί μας ανυπομονούμε να σε δούμε πάλι τηλεοπτικα και νέος όπως πάντα και όμορφος γιατί είσαι κούκλος!!

(http://i20.tinypic.com/2wd21ix.jpg)


Αυτός είμαι εγώ και δεν ντρέπομαι καθόλου να δείξω την φάτσα μου, μιμούμαι τον Σαράντη και κάθε κίνησει που κάνει την κάνω κι εγώ, ακόμα και τώρα που δεν έχει μαλλιά θα τα κόψω κι εγώ και θα φοράω κι εγώ περούκες, είδη έχω, αγαπάμε όλο τον κόσμο ακόμα και τους κακούς.
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών το
: Sarantis4ever October 17, 2007, 09:39:33 AM

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ!!!


Ο Σαράντης Κρεμηζάκης στο κομμωτήριο,

Τα νέα από το κωμμοτήριο που πήγε ο Σαράντης, ρωτήσαμε τις κομμώτριες και μας είπαν τι ακριβός έγινε: « Είχε έρθει πολύ πρωί για να μην τον δει κανένας με το χρώμμα μαλλιών που είχε » μας είπε και στην συνέχεια « Πριν έρθει με τις αποχρώσεις του κιτρικοκκοκινοπορτοκαλί, είχε δοκιμάσει πολλές βαφές πριν, γ΄τρω στις πέντε, ήθελε το μαύρο να το ανοίξει αλλά δεν είχε αποτέλεσμα κι έτσι από ότι φαίνετε δοκίμασε κάποιο είδος ντεκαπάζ με ακουαφ'ορτε και ασετον, ένα μίγμα δικής του επιλογής » Η κομμώτρια μίλησε για ποιο προσωπικές λεπτομέριες του Σαράντη « Ο Σαράντης είχε κλείσει ολόκληρο το κωμμοτήριο για να μπορέσουμε όλοι οι κομμωτές και κομμώτριες να τον βοηθήσουμε, κάποια στιγμή φαινόταν ότι θα έκλαιγε, γιατί δεν είχε δίπλα του το κουκλάκι τον Γκίζμο, κι έστι του το φέραμε από την καρέκλα που ήταν ακουμπισμένο, άρχισε να του μιλάει και να του λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά απαντούσε κι όλας σαν να πίστευε ότι το κουκλάκι μιλούσε στα αλήθεια ».

Η Δεύτερη κομμώτρια πήρε το ακουστικό γιατί την πρώτη την φώναξαν για δουλιά και μας εξήγησε την συνέχεια και όλη την διαδικασία τις περίπτωσεις του Σαράντη. « Ο Σαράντης είχε στην αγκαλιά του τον Γκίσμο, μας ανέφερε ότι το αγόρασε πριν λίγες μέρες από ένα κατάστημα στην Αγγλία, του φέρνει γούρι και του μιλάει συνέχεια, εμείς σαν πελάτης το σεβαστήκαμε αυτό και συνεχίσαμε να του βάφουμε τα μαλλιά, όσο σκούρα κι αν φαινόντουαν η βαφή δεν έποιανε και τόσο.» η κομμώτρια σταμάτησε να μας μιλάει για να μετακινηθεί σε άλλη θέση « όταν πέρασαν κάμποσες ώρες το χρώμμα των μαλλιών ήταν σκουρόχρωμο, όχι το μαύρο που είχε πριν λίγε ςμέρες απλώς ένα σκουρόχρωμο».
Ο Σαράντης κάνει συνέχεια την επισκεψή του στα κομμωτήρια όπως οι ασθενείς τους νοσοκόμους, με τα λεφτά που έχει δώσει έχεις πληρώσει το νοίκι ενός δυόροφου σπιτιού.

« Όταν λοιπόν βλέπουμε τον Σαράντη ξέρουμε ότι έχει κάνει πάλι πειραματισμούς πάνω του και έρχεται για να το διορθώσουμε, γνωρίζοντας ότι θα το ξανακάνει πάλι και θα μας έρθει πάλι την ίδια εβδομάδα» Μας ανέφερε κάποια στιγμή και ένα κομμωτής.

Τα μαλλιά του Σαράντη δεν ξέρουμε αν έχουν πέσει πάντως με τόση ταλαιπωρία είναι σίγουρο ότι δεν θα αντέξουν. Κάποιοι μίλησαν ότι κάνει χρήση Ναρκωτικών, δεν το νομίζω αυτό.  Ο Σαράντης είναι απλώς παιδί και θα παραμείνει παιδάκι, έχει μέσα του την παιδική αθωότητα που δεν έζησε. Εμένα συγκεκριμένα μου αρέσει ο Σαράντης και βλέπω συνέχεια βιντεάκια του. Ίσως γι αυτό δεν τον ξέρουμε ως Σαράντης  Κρεμηζάκης αλλά μόνο με το όνομά του επειδή είναι δικό μας παιδι.

Ο Σαράντης δεν επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν το μόνο που λέει είναι να τον αφήσουμε μόνο του και αν γίνετε να του πείτε ότι τον αγαπάτε. Το τραγούδι πες μου μπορείται να το ακούσετε στο youtube.com όπου σίγουρα θα σας αρέσει επειδή δίνει συναίσθημα και δεν το κάνει για τα λεφτά. Αν και είναι πολύ πλούσιος, ποτέ δεν το δείχνει αυτό απλώς κάνει αυτό που του αρέσει με τα δικά του γούστα.
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών του
: soundcheck01 October 17, 2007, 06:32:34 PM
IPOKLINOMAI SE AYTO TO THREAD !!! :pray: :pray: :lol5: :lol5:
: Απ: ο Σαράντης συνεχίζει να τροφοδοτεί την επικαιρότητα με την αλλαγή μαλλιών το
: KATERINIW October 26, 2007, 12:01:11 PM
PREPEI ME KAPOIO TROPO NA VRAVEYSOUME AYTO TO THREAD !! :oscar:


 :lol5: :lol5: :lol5:

SARANTH THELOUME KAI ALLA NEA !!  :hehehe:
: Απ: Σαράντης Κρεμηζάκης - Ο Χαμαιλέοντας της ποπ σκηνής
: Sarantis4ever October 17, 2013, 05:59:33 PM
Ο Σαράντης Κρεμιζάκης μάγεψε στο London Pride 2012!

Ο Έλληνας καλλιτέχνης τραγούδησε μπροστά σε 20.000 θεατές στο London Pride 2012 και ενθουσίασε τους θεατές!
Πάρτε μία γεύση στο παρακάτω video, ενώ περρισότερα videos και πληροφορίες για τον Σαράντη μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του στο Youtube ΕΔΩ.
http://www.youtube.com/watch?v=KNyTHHIoDa8