Αποστολέας Θέμα: EVCMobi | ένας λογαριασμός, όλες οι δυνατότητες  (Αναγνώστηκε 1227 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisR

 • Global Moderator
 • "Ξεμαλλιάρης"
 • *****
 • Μηνύματα: 2162
 • Καλοκαιρινή Ενέργεια +11/-2
 • Φύλο: Άντρας
 • Μείνετε στις θέσεις σας!
EVCMobi | ένας λογαριασμός, όλες οι δυνατότητες
« στις: Ιούλιος 20, 2010, 07:10:00 μμ »

Το Evcmobi περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες τηλεφωνίας, σε μία εφαρμογή. Αγοράστε credits και αρχίστε να καλείτε φθηνά, να στέλνετε sms, να κάνετε chat και να κάνετε χρήση μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών τηλεφωνίας.

To Evcmobi σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος πελάτη που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 'Ολοι οι παρακάτω τύποι πελατών περιλαμβάνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.
 
Πελάτες χρονοκάρτας Evcmobi

Γιατί να αγοράσετε μια απλή χρονοκάρτα, όταν μπορείτε να έχετε την EVCmobi? Την κάρτα που χρησιμοποιείται σαν χρονοκάρτα δίνοντας σας τις χαμηλότερες τιμές στα πιο αξιόπιστα δίκτυα παγκοσμίως. Την κάρτα που σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες σε έναν λογαριασμό: Χρονοκάρτα, οικιακή σταθερή τηλεφωνία, evc4web, SMS Sender για την αποστολή SMS μέσα από το portal σε οποιοδήποτε κινητό σε όλο τον κόσμο, γεωγραφικοί αριθμοί σε όλον τον κόσμο, δωρεάν mobile dialers για να αποφύγετε τις χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας, διαχείρηση εισερχόμενων αριθμών, τηλεφωνητή, chat (τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους instant messaging λογαριασμούς μέσω του evcmobi λογαριασμού).

Πέρα από οικονομική επικοινωνία, η κάρτα συμπεριλαμβάνει μια σειρά από δωρεάν υπηρεσίες όπως το Softphone (evc4web) για χρήση από τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ANI, με την οποία μπορείτε να συνδεθείτε στο portal και να προσθέσετε όσους αριθμούς ANI θέλετε (το σπίτι σας, την επιχείρησή σας, τις φίλες σας ή φίλους και άλλους αριθμούς τηλεφώνου.) Δε σταματάμε όμως εκεί, σας δίνουμε επίσης δωρεάν αναγνώριση πελατών (αυτό σημαίνει ότι όταν καλείτε από το τηλέφωνο του σπιτιού σας, το σύστημά μας θα αναγνωρίσει τον αριθμό τηλεφώνου σας και δεν θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε το pin).

Οδηγίες χρήσης: Καλέστε τον κωδικό πρόσβασης, ακολουθήστε τις οδηγίες και εισάγετε το pin. Καλέστε στη συνέχεια τον αριθμό που θέλετε και μιλήστε με τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην αγορά. Δείτε επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής.
 
Κάντε το κινητό σας, σταθερό

Εγκαταστήστε στο κινητό σας τον δωρεάν EVCmobi dialer και κάντε κλήσεις από το κινητό χρεώνοντας την κάρτα σας (0,02 €/λεπτό σε σταθερά Ελλάδας, 0,04 €/λεπτό Ευρώπη). Επίσης, αγοράζοντας από το portal ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό (με 2 €/μήνα) μπορείτε να δέχεστε κλήσεις στο κινητό. Ο καλών χρεώνεται αστική κλήση και όχι χρεώσεις κινητής. * Η υπηρεσία υποστηρίζει όλα τα κινητά με λειτουργικό Symbian και Windows Mobile (σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για Apple iPhone). Eπίσης, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη χρήση internet στο κινητό σας (μέσω wifi ή mobile internet). Δείτε τις υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής.

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνίας

Κάντε login στο evcmobi.gr και πλοηγηθείτε στην ενότητα “λήψη αρχείων”. Κατεβάστε και εγκαταστείστε στο laptop σας τον EVC4WEB dialer. Τώρα μπορείτε να καλείτε από το laptop σε όλο τον κόσμο, χρεώνοντας την EVCmobi κάρτα σας. Επίσης, αγοράζοντας έναν αριθμό τηλεφώνου μπορείτε να δέχεστε και κλήσεις στο laptop, όπου κι αν βρίσκεστε (με 2 €/μήνα).. Δείτε επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Πελάτες Callshop

Εάν είστε ιδιοκτήτης καταστήματος Callshop ή ενδιαφέρεστε να ανοίξετε τέτοιο κατάστημα μπορούμε να βοηθήσουμε! Σας προσφέρουμε μια ετοιμη λύση Callshop, η οποία φιλοξενείται στους διακομιστές της Easyvoipcall, με χρεώσεις σε πραγματικό χρόνο. Απλά προχωρήστε στην εγγραφή και ενημερώστε μας όσον αφορά τον αριθμό των καμπίνων που επιθυμείτε. Δείτε τις υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής.
 
Πελάτες υπηρεσίας callback (επανάκλησης)

Η γνωστή υπηρεσία προσφέρεται τώρα και μέσω του κινητού σας. Απλά καλείτε από το κινητό σας και η χρέωση κατατίθεται στον EVCmobi Callback λογαριασμό σας. Καλέστε σε όλον τον κόσμο χωρίς περιορισμούς. Πώς λειτουργεί : ο πελάτης καλεί τον αριθμό πρόσβασης, λαμβάνει απασχολημένο σήμα και κλείνει το τηλέφωνο. Στη συνέχεια η υπηρεσία καλεί τον πελάτη πίσω στο κινητό του. Ο πελάτης ακούει τον ήχο κλήσης και καλεί τον αριθμό που επιθυμεί. Έτσι ο πελάτης αποφεύγει τα τέλη κινητής τηλεφωνίας, αφου οι κλήσεις callback χρεώνονται στο λογαριασμό callback. Φυσικά, πληρώνετε χρεώσεις VOIP και όχι κινητής τηλεφωνίας.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν εφαρμογές, όπως τον αποστολέα SMS, τον dialer για κινητά και το softphone. Επίσης υπάρχει διαθέσιμη η δυνατότητα χρήσης ΑΝΙ, όπου μπορείτε να προσθέσετε όσα διαφορετικά νούμερα τηλεφώνου επιθυμείτε σε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία callback από όσους αριθμούς επιθυμείτε ή ακόμα να μοιραστείτε έναν λογαριασμό evcmobi με την οικογένεια ή τους φίλους σας.
 
Πελάτες Χονδρικής

Η EasyVoipCall προσφέρει τερματισμό χονδρικής σε άλλους παρόχους. Με απευθείας συνδέσεις σε πολλούς βασικούς προορισμούς, η EasyVoipCall παρέχει συνδέσεις υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Υποστηρίζουμε τα πρωτοκολλα H323 και SIP και όλους τους τύπους codecs. Εγγραφείτε μέσω της online φορμας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο carrier@easyvoipcall.com. Δείτε τις υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής.

Οικιακοί Χρήστες

Αγοράζοντας ένα ATA ή ένα IP τηλέφωνο από την EasyVoipCall, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της ADSL γράμμης, μετατρέποντας την σε τηλεφωνική γραμμή χωρίς να επηρρεάζεται η κανονική λειτουργία της. Καλέστε με σημαντικά μειωμένες τιμές από το σταθερό σας τηλέφωνο. Η υπηρεσία σας παρέχει δωρεάν SMS Sender για την αποστολή SMS παγκοσμίως, δωρεάν φωνητικό ταχυδρομείο, κανόνες απάντησης κλήσεων, το Softphone (evc4web) για χρήση από τον υπολογιστή, communicator για να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία όταν ταξιδεύετε. Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε τον Dialler για κινητά, ώστε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Το πρόγραμμα αποστολής SMS είναι προεγκατεστημένο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπρόσθετα πακέτα, ενώ η αποστολή SMS γίνεται σε όλα τα δίκτυα ανά τον κόσμο μέσω της πύλης.

Αγοράστε DID (αριθμούς τηλεφώνου) για την περιοχή σας ή για οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Με την αγορά ενός αριθμού DID, οι πελάτες/φίλοι σας μπορούν να σας καλούν άμεσα, ο αριθμός συνδέεται με το λογαριασμό σας, έτσι ώστε αν ταξιδεύετε να μπορείτε να χρησιμοποιείσετε το evc4web (softphone) ή το κινητό σας. Αν συνδέσετε το DID στο σπίτι χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική σας συσκευή, ο αριθμός DID θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και σ'αυτήν την περίπτωση. Δείτε επίσης τις δυνατότητες της εφαρμογής

     

Mάθετε περισσότερα: http://www.evcmobi.gr
Online εγγραφή:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 20, 2010, 07:13:47 μμ από GiannisR »

Αποσυνδεδεμένος GiannisR

 • Global Moderator
 • "Ξεμαλλιάρης"
 • *****
 • Μηνύματα: 2162
 • Καλοκαιρινή Ενέργεια +11/-2
 • Φύλο: Άντρας
 • Μείνετε στις θέσεις σας!
Απ: EVCMobi | ένας λογαριασμός, όλες οι δυνατότητες
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 20, 2010, 07:23:20 μμ »
Πολύ καλές οι υπηρεσίες του