Αποστολέας Θέμα: Lancia Lybra - Do It Yourself (Φτιάξτο μόνος σου)  (Αναγνώστηκε 2580 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisR

  • Global Moderator
  • "Ξεμαλλιάρης"
  • *****
  • Μηνύματα: 2162
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +11/-2
  • Φύλο: Άντρας
  • Μείνετε στις θέσεις σας!
Lancia Lybra - Do It Yourself (Φτιάξτο μόνος σου)
« στις: Νοέμβριος 27, 2007, 10:08:00 πμ »

O κ. Μανόλης Λεμοντζόγλου, webmaster του ιστότοπου που παρουσιάζουμε μας ενημερώνει για το σκοπό αυτής της ιστοσελίδας:

"Ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν είναι επίσημος τόπος της FIAT Hellas, ούτε αντιπροσωπεύει την εν λόγω εταιρία ή τα συμφεροντά της. Δεν αντιπροσωπεύει συμφέροντα άλλων εταιριών, ούτε υπάρχει τεχνικό τμήμα υποστήριξης των περιεχομένων του ιστότοπου.

Δημιουργήθηκε το Μάιο του 2006, από έναν ενθουσιασμό για την αυτοκίνηση με αποκλειστικό σκοπό την τεχνική ενημέρωση και πληροφόρηση κατόχων Lancia Lybra. Ονομαζόταν "Τεχνική Υποστήριξη - Lancia Lybra" και λειτούργησε για ενάμιση χρόνο περίπου, στο http://tellas.users.gr/~mlemo (δωρεάν χώρος για "φιλοξενία ιστού - web hosting" πελατών της Tellas). Εξαιτίας όμως δυσλειτουργιών, σήμερα μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο domain lancialybra.mlemo.gr και μετονομάστηκε σε "Lancia Lybra - Do It Yourself". To Lancia Lybra - Do It Yourself, είναι κυρίως ένας ιστότοπος (site) όπου κυριαρχεί το "Φτιάξτο μόνος σου".

Οι πληροφορίες που δίνονται προέρχονται, είτε από προσωπικές παρατηρήσεις και επιλύσεις του δημιουργού του ιστότοπου, είτε από άλλους κατόχους Lancia Lybra, είτε προέρχονται από άλλους ξενόγλωσσους ιστότοπους όπως το viva-lancia (forum) & το Lybra Italian Club (όπου υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα, αναφέρονται μέσα στο άρθρο).

Επιπρόσθετα, ο κάτοχος Lybra, θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για να κατανοήσει τα διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου και τα όσα προβλήματα έχουν ως τώρα επισημανθεί. Τέλος προσφέρεται μία Βάση Τεχνικών Θεμάτων, με παρεχόμενη τεκμηρίωση όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη, στο μέτρο του εφικτού.

Οι διάφορες επιλύσεις δίνονται ως έχουν και ο κατασκευαστής του ιστότοπου δεν φέρει καμμία ευθύνη ως προς το αποτέλεσμα. Ο αναγνώστης είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή και το αποτέλεσμα της προσφερόμενης λύσης.

Εδώ ο επισκέπτης δεν θα βρει μηχανικές βελτιώσεις ακροτήτων, γιατί πιστεύουμε ότι οι περισσότερες από αυτές αλλάζουν το χαρακτήρα της Lybra. Η πολυτέλεια, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η απουσία συντονισμών και γενικότερα η έλλειψη τραχύτητας, είναι χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να παραμείνουν ως έχουν, παρά να θυσιαστούν για την όποια αύξηση της ιπποδύναμης.

Εάν η αυτοκίνηση, είναι των άμεσων ενδιαφερόντών σας και το αυτοκίνητο δεν το αντιμετωπίζετε μόνο ως μεταφορικό όχημα, τότε καλώς ορίσατε στον ιστότοπο, "Lancia Lybra - Do It Yourself ".

Εμείς εδώ όλοι στο forum ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ του ευχόμαστε τα καλύτερα