Αποστολέας Θέμα: Νέες εκπτώσεις στα προγράμματα μετάδοσης δεδομένων COSMOTE Data Pack  (Αναγνώστηκε 739 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisR

  • Global Moderator
  • "Ξεμαλλιάρης"
  • *****
  • Μηνύματα: 2162
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +11/-2
  • Φύλο: Άντρας
  • Μείνετε στις θέσεις σας!

Έκπτωση στο πάγιο των προγραμμάτων “COSMOTE Data Pack 80” και “COSMOTE Data Pack 1GB” κατά 5€ και 10€ αντίστοιχα, προσφέρει η COSMOTE, πρώτη στην ελληνική αγορά, σε όλους τους πελάτες της που διατηρούν σύνδεση στα παραπάνω προγράμματα μετάδοσης δεδομένων και παράλληλα έχουν σύνδεση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα φωνής συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου της εταιρίας. Η έκπτωση παρέχεται αυτόματα κάθε μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους νέους της πελάτες στο “COSMOTE Data Pack 80” και σε όλους τους πελάτες στο πρόγραμμα “COSMOTE Data Pack 1GB” απεριόριστη δωρεάν χρήση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, με κάθε νέα εγγραφή στα προγράμματα “COSMOTE Data Pack 80” και “COSMOTE Data Pack 1GB” η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν και την κάρτα μετάδοσης δεδομένωνWireless Connect Card Broadband (3G HSDPA card), που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, το e-mail, το εταιρικό δίκτυο (intranet) και τις εταιρικές εφαρμογές.

Η COSMOTE συνεχίζει να επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας με ακόμα πιο προσιτές χρεώσεις.


1. Χρέωση ανά KB. Ελάχιστη χρέωση 1 ΚΒ ανά σύνδεση. 1 MB = 1024 KB και  1 GB = 1024 MB.

2. Στην περίπτωση που διακοπεί η σύνδεση σε πρόγραμμα φωνής η έκπτωση θα ακυρωθεί

3. Ο δωρεάν όγκος χρήσης δεν περιλαμβάνει όγκο χρήσης για πρόσβαση στην υπηρεσία WAP Advanced και τη χρήση περιαγωγής στο εξωτερικό.

4. Οι συνδρομητές που μεταφέρονται στο πρόγραμμα Data Pack 80 κατά τη διάρκεια της προσφοράς από άλλα προγράμματα COSMOTE Data Pack, θα ωφεληθούν από την προσφορά για υφιστάμενους συνδρομητές.