Αποστολέας Θέμα: Νέα εποχή στην επικοινωνία από την Vodafone  (Αναγνώστηκε 1044 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisR

  • Global Moderator
  • "Ξεμαλλιάρης"
  • *****
  • Μηνύματα: 2162
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +11/-2
  • Φύλο: Άντρας
  • Μείνετε στις θέσεις σας!
Νέα εποχή στην επικοινωνία από την Vodafone
« στις: Ιούλιος 04, 2007, 09:42:36 πμ »

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις: 1. με κινητό, 2. σταθερό νούμερο, 3. και γρήγορο Internet (ADSL), σε ένα λογαριασμό, από τη Vodafone

H Vodafone δίνει την δυνατότητα σε όλους, υπάρχοντες και νέους συνδρομητές, να επιλέξουν πέραν της κινητής τηλεφωνίας και τις υπηρεσίες: Vodafone για το Σπίτι, Vodafone για το Γραφείο και Vodafone ADSL Internet είτε ξεχωριστά είτε όλες μαζί στο Vodafone 3 σε 1, με προνομιακές χρεώσεις σε ένα λογαριασμό, καταργώντας παράλληλα το πάγιο του ΟΤΕ.

Πιο αναλυτικά οι νέες υπηρεσίες έχουν ως εξής:

Οι υπηρεσίες Vodafone Για το Σπίτι και Vodafone Για το Γραφείο αφορούν οικιακούς χρήστες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να δέχονται κλήσεις στο σταθερό τους νούμερο μέσω της κάρτας SIM και των συσκευών που προτείνονται στο standard εξοπλισμό.

Επιπροσθέτως, δίνεται δωρεάν η δυνατότητα φορητότητας του υπάρχοντος σταθερού αριθμού τους. Από την συσκευή τους οι χρήστες, θα μπορούν να καλούν σε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα με τιμές αντίστοιχες της σταθερής τηλεφωνίας, εφόσον βρίσκονται εντός της γεωγραφικής ζώνης που έχουν δηλώσει ως τόπο κατοικίας ή επαγγελματική στέγη.

Το Vodafone ADSL Internet θα προσφέρει σε όσους το επιλέξουν γρήγορο Internet με ταχύτητες έως 12 Mbps για Downloads και έως 1Μbps για Uploads, χωρίς προπληρωμένα πάγια, με μηνιαία χρέωση που ξεκινάει από 18€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) με πλήρη εξοπλισμό δωρεάν (router ADSL 2+).

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο DSL. Η υπηρεσία Vodafone 3 σε 1 είναι το πρώτο triple play που κάνει την σύγκλιση των επικοινωνιών πραγματικότητα και συνδυάζει κινητό, σταθερό νούμερο και ADSL Ιnternet. Οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να συνδυάσουν τα παραπάνω με προγράμματα συμβολαίου με επιπλέον κόστος μόνον τα 30€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ).

Και για τους συνδρομητές που θέλουν να χρησιμοποιούν μόνο μία κινητή συσκευή για όλη τους την επικοινωνία προσφέρεται το νέο πρόγραμμα ομιλίας Vodafone Κλήσεις προς Σταθερά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον σταθερό νούμερο για να απαντούν στο κινητό τους τις κλήσεις προς το σταθερό τους νούμερο, όταν βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο.

Ο κ. Γιώργος Κορωνιάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone, τόνισε «Το 1993, η Vodafone άλλαξε τα δεδομένα της επικοινωνίας εισάγοντας την κινητή τηλεφωνία στην ζωή των Ελλήνων. Ακριβώς δεκατέσσερα χρόνια μετά και έπειτα από συνεχείς πρωτοποριακές επιχειρηματικές κινήσεις, η εταιρεία πιστή στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία και με απόλυτο σεβασμό στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς καινοτομεί για άλλη μία φορά προσφέροντας την απόλυτη σύγκλιση στις επικοινωνίες. Η στρατηγική μας αυτή μας οδηγεί στην επίτευξη του οράματός μας βάσει του οποίου επιδιώκουμε να είμαστε η κορυφαία εταιρεία επικοινωνίας σε ένα κόσμο που διαρκώς επικοινωνεί περισσότερο».

Οι νέες μας υπηρεσίες είναι εμπορικά διαθέσιμες μέσω των 370 καταστημάτων Vodafone και συνοδεύονται με την ποιότητα, άρτια υποδομή και άριστη εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.vodafone.gr είτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (καλώντας 13830 για τους οικιακούς πελάτες και 1399 για εταιρικούς πελάτες). Η Vodafone για την παροχή των υπηρεσιών του σταθερού αριθμού και του γρήγορου Internet (ADSL) συνεργάζεται με την HOL, όπως είχε ανακοινωθεί στις 24 Απριλίου 2007.