Αποστολέας Θέμα: "WIND FAMILY CONTROL" αποκλειστικά για καρτοκινητά σε οικογενειακά προγράμματα  (Αναγνώστηκε 911 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisR

  • Global Moderator
  • "Ξεμαλλιάρης"
  • *****
  • Μηνύματα: 2162
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +11/-2
  • Φύλο: Άντρας
  • Μείνετε στις θέσεις σας!
Το WIND Family Control είναι ένα πακέτο ειδικά σχεδιασμένο για συνδέσεις καρτοκινητής (νέες ή υπάρχουσες) σε οικογενειακό πρόγραμμα WIND, που προσφέρει φθηνές χρεώσεις για κλήσεις και SMS προς όλους τους εθνικούς προορισμούς.

Το WIND Family Control παρέχει τρεις επιλογές ποσού μηνιαίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας που θα πραγματοποιείται αυτόματα κάθε μήνα στις συνδέσεις των χρηστών:

WIND Family Control 20 με μηνιαίο όριο χρήσης 20€
WIND Family Control 25 με μηνιαίο όριο χρήσης 25€
WIND Family Control 35 με μηνιαίο όριο χρήσης 40€ (35€+5€ bonus)

Το ποσό αυτό θα χρεώνεται κάθε μήνα στον κοινό μηνιαίο λογαριασμό του συνδρομητή.

Τα μηνιαία όρια χρήσης μπορούν να καταναλωθούν σε κλήσεις, μηνύματα υπηρεσίες κλπ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε περίπτωση που το μηνιαίο ποσό καταναλωθεί, οι χρήστες του WIND Family Control θα μπορούν να ανανεώνουν το διαθέσιμο υπόλοιπό τους με τις υπάρχουσες κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας Καρτοκινητής WIND.

Οι χρεώσεις του πακέτου WIND Family Control είναι οι ακόλουθες:Ως προς τις χώρες ανά Διεθνή Ζώνη, καθώς και τις λοιπές χρεώσεις που δεν αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο, ισχύουν οι εκάστοτε δημοσιευμένες χρεώσεις στον Τιμοκατάλογο Καρτοκινητής & Υπηρεσιών WIND.

Για τη δημιουργία Οικογενειακού Προγράμματος WIND απαιτούνται τουλάχιστον δύο (2) συνδέσεις με συμβόλαιο. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συνδέσεων Καρτοκινητής είναι δύο (2) συνδέσεις, είτε στο νέο πακέτο χρέωσης WIND Family Control είτε στα υπόλοιπα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα Καρτοκινητής WIND. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός του συνόλου των γραμμών με συμβόλαιο και καρτοκινητό στα Οικογενειακά Προγράμματα WIND είναι πέντε (5).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2007, 09:44:06 πμ από Giannis28 »