Αποστολέας Θέμα: Νοκ άουτ από το ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης  (Αναγνώστηκε 560 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gogo

  • "Ξεμαλλιάρης"
  • ************
  • Μηνύματα: 2687
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +9/-0
  • Φύλο: Γυναίκα
Νοκ άουτ από το ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης
« στις: Ιούνιος 19, 2015, 02:05:34 πμ »Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, εμφάνιση στο τμήμα δύο φορές κάθε μήνα και εγγύηση 200.000 ευρώ ήταν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν από τον ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος, μετά την πολύωρη απολογία του για την υπόθεση της λεγόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνήθηκε κάθε κατηγορία και απέδωσε την όλη υπόθεση σε σκευωρία σε βάρος του, ενώ μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του με συγκεκριμένους ενορχηστρωτές.

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, εμφάνιση στο τμήμα δύο φορές κάθε μήνα και εγγύηση 200.000 ευρώ ήταν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη ΜαρινάκηΜάλιστα παρέδωσε και πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα δια των συνηγόρων του Βασ. Δημακόπουλου και Θαν. Βαρλάμη.

Ερώτημα παραμένει τι σημαίνει ο περιοριστικός όρος της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σχετικά τις δραστηριότητες του κ. Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό. Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας (τις μετοχές δηλαδή) καθώς σε αυτό δεν μπορεί να παρέμβει η δικαιοσύνη. Συνεπώς ο κ. Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι ο βασικός μέτοχος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Το ερώτημα τίθεται για τα καθήκοντα του προέδρου της ΠΑΕ καθώς ουδείς (ούτε οι ανακριτικές αρχές) είναι σε θέση να προσδιορίσουν αν μπορεί ή όχι να παραμείνει πρόεδρος.

Αυτό πιθανόν να κριθεί σε ενδεχόμενη προσφυγή σε δικαστικό συμβούλιο κατά του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου, αφού είναι η πρώτη φορά που τίθεται σε δικαστική έρευνα και δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί σε όλη του τη διάσταση.

Ίσως δε να αφορά μόνο την δυνατότητα εκπροσώπησης του Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικές αρχές π.χ την ΕΠΟ ή τη Σούπερ Λίγκα.
Never Stop Believing !