Αποστολέας Θέμα: Βράβευσε βρετανίδα ο Δήμος Τρικκαίων για τη συνδρομή της στα αδέσποτα  (Αναγνώστηκε 555 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gogo

  • Moderator
  • "Ξεμαλλιάρης"
  • *****
  • Μηνύματα: 2687
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +9/-0
  • Φύλο: Γυναίκα


Μια βρετανίδα, η οποία παρέχει σημαντική βοήθεια στα αδέσποτα του Δήμου Τρικκαίων βράβευσε η δημοτική αρχή. Συγκεκριμένα, η κ. Debbie Pownall από τη Μ. Βρετανία, για τρία χρόνια τώρα, υποστηρίζει το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων «Ο Αργος», αρχικώς με την υιοθέτηση από μέρους της, τριών αδέσποτων σκυλιών από το καταφύγιο που διατηρεί ο Σύλλογος.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, παρόντων των μελών του Δ.Σ. του «Ο Άργος», βράβευσε την κ. Pownall για την προσφορά και τη συνδρομή της. Μάλιστα, όπως τονίστηκε, η βρετανίδα βοηθά τα αδέσποτα στον Δήμο Τρικκαίων, καθώς, ως διαχειρίστρια της αγγλόφωνης σελίδας του Συλλόγου, με την επωνυμία Trikala shelter Dogs & Cats, συντονίζει και βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων από δωρεές για τη σίτιση των ζώων του καταφυγίου, για στειρώσεις, για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του καταφυγίου αλλά και για την αποπληρωμή κτηνιατρικών πράξεων. Επίσης, επισημάνθηκε ότι φροντίζει για τη συνεχή επαφή του Συλλόγου με τους νέους ιδιοκτήτες των αδέσποτων που υιοθετούνται στο εξωτερικό.

Η ίδια κάθε χρόνο επισκέπτεται την πόλη των Τρικάλων και για 10 μέρες προσφέρει εθελοντική εργασία στο καταφύγιο και το συνδράμει οικονομικά. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι το έργο της αποτελεί οδηγός για όλους, όσοι, συνεργαζόμενοι με το «Ο Αργος» και τον Δήμο, τάσσουν εαυτούς στην ανιδιοτελή συμμετοχή στο ευρύ κίνημα του εθελοντισμού.

 
Never Stop Believing !