Αποστολέας Θέμα: Ποια κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης επειδή «το κούνησε» στο Μαρόκο ;  (Αναγνώστηκε 541 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gogo

  • "Ξεμαλλιάρης"
  • ************
  • Μηνύματα: 2687
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +9/-0
  • Φύλο: Γυναίκα


Εξοργισμένοι μουσουλμάνοι που σοκαρίστηκαν από την εμφάνιση της έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Υπουργού Επικοινωνιών

Το ανατομικό χαρακτηριστικό της Jennifer Lopez που την έχει κάνει διάσημη ανά την υφήλιο ίσως τελικά την οδηγήσει στη φυλακή, αφού ο σέξι χορός της με το χαρακτηριστικό κούνημα των οπισθίων είχε ως συνέπεια να υποβληθεί εναντίον της μήνυση για προσβολή της γυναικείας σεμνότητας στο Μαρόκο.Η σέξι Λατίνα, που πρόσφατα βρέθηκε στο Ραμπάτ για μία συναυλία, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, χορεύοντας αισθησιακά και ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της.

Παρόλο που η 45χρονη έχει δώσει και παλαιότερα συναυλίες στη συντηρητική χώρα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το σόου της μεταδόθηκε στην τηλεόραση προκαλώντας την οργή μίας θρησκευτικής εκπαιδευτικής οργάνωσης που θεώρησε ότι ο προκλητικός χορός της J. Lo προσβάλλει τη γυναικεία σεμνότητα και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Πολλοί εξοργισμένοι μουσουλμάνοι που σοκαρίστηκαν από την εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην τηλεόραση έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Υπουργού Επικοινωνιών Mustapha Khalifi επειδή επέτρεψε τη μετάδοση της συναυλίας.

Ο ίδιος έσπευσε να καταδικάσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας ως απαράδεκτη και ζήτησε να συναντηθεί με την επιτροπή δεοντολογίας ώστε να επιβληθούν κυρώσεις στο δίκτυο 2Μ που την έβγαλε στο αέρα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εάν η J.Lo κριθεί ένοχη όταν εκδικαστεί η υπόθεση, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δύο ετών για τον αισθησιακό της χορό.


πηγή : prwtothema.gr
Never Stop Believing !