Αποστολέας Θέμα: Εφαρμογή στο κινητό για εύκολο...χωρισμό!  (Αναγνώστηκε 684 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maria z

  • "Ξεμαλλιάρης"
  • ************
  • Μηνύματα: 2263
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +6/-0
  • Φύλο: Γυναίκα
Εφαρμογή στο κινητό για εύκολο...χωρισμό!
« στις: Ιούλιος 29, 2013, 08:14:55 μμ »
                               

 Κάποιοι διστάζουν να χωρίσουν μέσω τηλεφώνου. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που έχουν ξεπεράσει τέτοιους ηθικούς ενδοιασμούς. Και αυτό που τους προβληματίζει είναι τι να γράψουν στο sms που θα στείλουν για να ανακοινώσουν τα άσχημα νέα. Τώρα δεν χρειάζεται να «στύβουν» το μυαλό τους. Υπάρχει μία εφαρμογή και για αυτό.

Το BreakupText είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Μία εφαρμογή που θα γράψει ένα μήνυμα μέσα σε δευτερόλεπτα και θα το στείλει στο- πρώην πλέον- έτερο ήμισυ του χρήστη. Για να είναι ακριβές και ταιριαστό με την περίσταση το μήνυμα, προηγούνται κάποιες ερωτήσεις. Η εφαρμογή ζητά να μάθει το φύλο του χρήστη, το είδος της σχέσης- σοβαρή ή απλή περιπετειούλα- και το λόγο του χωρισμού. Απλή απώλεια ενδιαφέροντος, τρίτο πρόσωπο ή άλλος λόγος; Ανάλογα με την απάντηση, συντάσσεται και το μήνυμα.

                                 

 Ετσι ο χρήστης έχει απαλλαγεί από το δυσάρεστο καθήκον. Το μόνο ίσως που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν το να απενεργοποιήσει το κινητό του για λίγη ώρα, προκειμένου να αποφύγει τη θυμωμένη αντίδραση του πρώην συντρόφου, αφού για αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμη εφαρμογή

Πηγή: iefimerida.gr
carpe diem!