Αποστολέας Θέμα: Καλωσορίσατε !  (Αναγνώστηκε 29661 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος admin

  • Forum Leader
  • Administrator
  • Νησιώτης
  • *****
  • Μηνύματα: 46
  • Καλοκαιρινή Ενέργεια +2/-0
  • General Administrator
Καλωσορίσατε !
« στις: Ιούλιος 02, 2007, 12:00:31 πμ »
<a href="http://www.kalokairistonoto.com/images/banners/forum_try1.swf" target="_blank" class="new_win">http://www.kalokairistonoto.com/images/banners/forum_try1.swf</a>
Σας καλωσορίζω στον νέο μας διαδικτυακό τόπο www.kalokairistonoto.com ! Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία δεν στοχεύει μόνο στην διαφήμιση της συγκεκριμένης ραδιοφωνικής εκπομπής αλλά και στην διάδοση της ιδέας σύμφωνα με την οποία δημιουργήθηκε.

Όλοι εμείς εδώ κάτω στο Νότο, είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο γιατί είναι συνώνυμο μιας ιδιαίτερης κουλτούρας και κληρονομιάς αλλά και επειδή οι άνθρωποι μεταξύ τους έχουν μια ιδιαίτερη χημεία...

Πριν 6 χρόνια 2 παιδιά από την Ιεράπετρα Κρήτης διαπίστωσαν ότι κάτι συμβαίνει με αυτό το καλοκαίρι εκεί κάτω , ο τρόπος που η φύση άλλαζε το κλίμα εκείνη την περίοδο φαίνεται ότι άλλαζε και τους ίδιους τους ανθρώπους. Από την μια  το άγχος και το γκρίζο της καθημερινότητας και από την άλλη αυτός ο ήλιος, αυτή η θάλασσα και αυτή η μαγεία στον αέρα… Μια μυρωδιά, ένα κάλεσμα .. ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι αρκετά για να επαναπροσδιορίσεις ότι ζεις κάπου αλλού, κάπου που ακόμα κάποια πράγματα είναι αμόλυντα και μπορείς να είσαι όσο ελεύθερος θες… Κάπου που τα προβλήματα φαίνονται πιο μικρά. Το να ζεις εδώ το καλοκαίρι δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ευλογία.

Και επειδή κατάλαβαν ότι η πιο συνηθισμένη μέρα είναι και η πιο ευτυχισμένη αποφάσισαν να φτιάξουν μια εκπομπή που θα το αναδείξει. Έτσι δημιούργησαν μια από τις πιο αυθόρμητες και οργανωμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στην Ελλάδα.. Αυτό εδώ είναι ένα Forum γενικού περιεχομένου τo οποίο περιμένει τις απαντήσεις και τα θέματά σας για να γίνει πιο ζωντανό ! Χωρίς Λογοκρισία και φραγμούς αρχίστε να κάνετε τα post της ζωής σας !


Καλωσορίσατε Στον Κόσμο μας !


Είστε έτοιμοι να ζήσετε το δικό σας, Καλοκαίρι Στο Νότο ?
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 25, 2009, 06:49:29 μμ από praedox »